Малките Бамбини имат огромен шанс да покорят върха в първия национален

...
Малките Бамбини имат огромен шанс да покорят върха в първия национален
Коментари Харесай

Plovdiv24.bg представя невероятните таланти от Мини Бамбини

Малките " Бамбини "  имат голям късмет да покорят върха в първия народен фестивал " Детска мелодия на годината " и с това да осигурят домакинството на Пловдив за идващото му издание. Plovdiv24.bg  разговаря със Снежана Донева - началник на вокалната група към Център за поддръжка за личностно развиване Общински детски комплекс - Пловдив.  " Бамбини " наброява 100 деца, разграничени по възраст. " Мини Бамбини " са сред 5 до 7 години ", показа възпитаниците си тя.

" Песента, с която вземат участие в състезанието, е комплицирана за тях, само че децата се оправиха ослепително ", похвали малчуганите и корепетиторът Димитър Донев. А песента е цялостната с въодушевление " Баба Марта се майтапи " по текст на Мими Димитрова и музика на Илко Илиев. Тя към този момент има и видео клип. " Щастливи сме и признателни на Община Пловдив, която финансира снимането му ", показа още Снежана. 

Важно е да се знае, че за него може да се гласоподава в YouTube канала на състезанието, финалът на който ще е на 22 декември в зала 1 на НДК.

Кои са " Мини Бамбини ", какви са триумфите и очакванията им, по какъв начин може всички ние -пловдивчани, да им помогнем в националния конкурс " Детска мелодия на годината ",  коя е песента и какъв брой артистични в действителност са малчуганите - вижте в репортажа на Plovdiv24.bg. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР